OVER ADVOCATENKANTOOR BRABANTSE MEESTERS

Brabantse Meesters is een advocatenkantoor dat de krachten bundelt van ambitieuze, positief ingestelde en ondernemende juristen en advocaten die gewend zijn topprestaties te leveren. Dat doen zij in een omgeving waarin samenwerking en loyaliteit even belangrijk is als het ondernemerschap.

De advocaten en juristen van Brabantse Meesters behoren tot de beste binnen hun vakgebied en kenmerken zich door de hoge kwaliteit van specialistische rechtshulp en hun effectieve juridische en oplossingsgerichte aanpak. De partners waarmee wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan zijn, zonder uitzondering, afkomstig van gerenommeerde kantoren en hebben daar vele jaren ervaring en expertise opgedaan.  Zij zijn gevestigd in Eindhoven (Winkelcentrum Woensel en Meerhoven), Helmond en binnenkort ook in Den Bosch.

Bij Brabantse Meesters werkt u altijd met de partner zelf, welke ondersteund wordt door een fantastisch team van assistenten. Brabantse Meester is een kantoor waar persoonlijk en eerlijk contact centraal staat. Dit zorgt voor een efficiënte en prettige manier van samenwerken. Brabantse Meesters is daarnaast vernieuwend. Wij koesteren het goede van de traditionele advocatuur en brengen tegelijkertijd het nieuwe werken anno de 21e eeuw in de praktijk. Iedere partner is behalve advocaat of jurist ook ondernemer binnen de hechte werkomgeving die Brabantse Meesters biedt. Zo staat er altijd iemand voor u klaar. Met de advocaten en juristen ieder in hun eigen vakgebied biedt Brabantse meesters een bijzondere dynamiek en heeft het veel expertise in huis.

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op