Tarieven

 

Uurtarief

Wij hanteren voor particulieren een uurtarief vanaf EUR 212,- excl. 21% BTW. Voor bedrijven hanteren wij een uurtarief vanaf EUR 220,- excl. 21% BTW. Er zijn mogelijkheden om in onderling overleg van dit uurtarief af te wijken. Het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Vaste prijs

Adviezen en bemiddelingen worden ook aangenomen op basis van een op maat gemaakte offerte en een daarop gebaseerde vaste prijsafspraak. Zo komt u niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan. Ook voor alimentatieberekeningen hanteren wij vaste tarieven.  Deze tarieven worden vooraf overeengekomen afhankelijk van uw situatie. Graag informeren wij  u hier over.

10% Korting

Bovenstaande (vaste) tarieven kunnen in overleg in termijnen worden betaald. Indien u ervoor kiest om een vast tarief ineens te betalen hanteren wij op bovenstaande scherpe tarieven een kortingspercentage van 10 %. Maar dit dan vooraf aan ons kenbaar.

Overheid gefinancierde bijstand

Wij onderzoeken altijd of u voor overheid gefinancierde  bijstand in aanmerking komt. Meer informatie hierover vindt u op www.rvr.org.

Rechtsbijstandverzekering 

Met u en uw verzekeraar worden financiële afspraken gemaakt. Bij een procedure heeft u recht op een advocaat of jurist naar keuze, waarvoor u altijd bij ons terecht kunt. Voordat er sprake is van een procedure zal de verzekeraar de rechtsbijstand zelf verlenen en een bij de verzekeraar werkzame jurist toewijzen. Mocht u willen dat wij op de achtergrond met u en uw jurist meekijken, dan begeleiden wij u graag. Wij bekijken voor u of uw rechtsbijstandsverzekeraar niet enkel de economische belangen behartigt, maar ook uw belangen voldoende in het zicht houdt.

Juridisch abonnement voor ondernemers

Voor veel ondernemers is de juridische- en / of fiscale rompslomp een vervelende bijzaak. Wij houden ons hier graag mee bezig voor u. Samen met onze ketenpartners hebben wij hiervoor een abonnement ontwikkeld, waarbij u alle specialisten binnen handbereik heeft. Denk hierbij aan gespecialiseerde advocaten / juristen, fiscalisten, boekhouders, loonadministrateurs, pensioenspecialisten, HRM diensten etc.

Voor een vast bedrag van € 55,– per maand kunnen wij juist die rompslomp die naast het ondernemen komt kijken, voor u uit handen nemen. Al onze ketenpartners hanteren vaste scherpe tarieven voor hun diensten en gaan hierbij efficiënt te werk, zodat u verder kunt gaan met ondernemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.