Revolution Slider Error: Slider with alias anne not found.
Maybe you mean: 'Home-Slider-Personal' or 'About' or 'Home-Slider' or 'over-ons' or 'home-header-vast' or 'groepsfoto-header'

CONTACTGEGEVENS

A.E. Fokkinga
Tel: 040-7600700
anne@brabantsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Arbeidsrecht
Algemeen verbintenissenrecht
Familierecht
Jeugdrecht

OPLEIDING

Universiteit van Tilburg, Nederlands recht

H
aal het maximale eruit wat erin zit, ik wijk niet voor een ingewikkeld juridisch vraagstuk. Grenzen dienen verlegd te worden.

Studie en arbeidsachtergrond
In 2017 heb ik mijn hbo-opleiding aan de Juridische Hogeschool te Tilburg met succes afgerond. Daarna ben ik gelijk gestart met de premaster Rechtsgeleerdheid aan de Tilburg University. Met de premaster Rechtsgeleerdheid houd ik mijn kennis op verschillende kennisgebieden breed. Tijdens mijn studie doe ik onder andere kennis op in het strafrecht, civiel recht en het bestuursrecht. Tijdens mijn stages voor het HBO heb ik stage mogen lopen bij Brabantse Meesters en bij een groot bedrijf waar ik een kijkje in de keuken van bedrijfsjuristen heb gekregen.

Juridisch medewerker
Mijn stage bij Brabantse Meesters in het derde jaar van mijn hbo-opleiding beviel mij heel goed. Toen Brabantse Meesters mij een baan aanbood twijfelde ik geen seconde. De werkwijze van Brabantse Meesters past goed bij mijn normen en waarden. De praktijkervaring die ik bij Brabantse Meesters opdoe helpt mij tijdens mijn studie en ik kan de kennis die ik op doe bij mijn studie meteen in de praktijk toepassen. Bij Brabantse Meesters ondersteun ik de advocaten waar nodig. Ik geef ondersteuning in personen- en familiezaken, arbeidszaken en jeugdrechtzaken.

Persoonlijkheid
Als persoon ben ik positief ingesteld, enthousiast en probleemoplossend gericht. Deze eigenschappen kan ik goed gebruiken in mijn functie van juridisch medewerker. Ik vind het een uitdaging als iets in eerste opzicht niet blijkt te kunnen, om alles uit de kast te halen om toch tot een oplossing te komen.

Hobby’s
Ik houd ontzettend veel van reizen en lekker eten. Verder houd ik van sporten en ik hou ervan om dingen te ondernemen met mijn familie en vrienden.

NEEM CONTACT MET MIJ OP