CONTACTGEGEVENS

mr.C.G.E.Grijmans
Tel: 040-7600700
colette@brabantsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Arbeidsrecht
Familierecht
Jeugdrecht
Mediation (bemiddeling)

OPLEIDING

  • Universiteit van Maastricht Nederlands Recht, afstudeerrichting Familierecht
  • HBO Rechten (BA)
I
n de kern van moeilijkheden en problemen schuilen mogelijkheden om tot een oplossing te komen.

Studie en arbeidsachtergrond

Momenteel ben ik werkzaam als jurist bij Brabantse Meesters. In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys, waardoor ik nu de titel HBO-jurist mag dragen. Op dit moment volg ik mijn premaster Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht. Geprikkeld door mijn studie pas ik graag de theoretische kennis toe in de praktijk. Doordat ik mijn studie combineer met mijn baan als jurist, ben ik op de hoogte van de nieuwste juridische ontwikkelingen.

Juridisch medewerker

Ik ben mijn carrière bij Brabantse Meesters begonnen als stagiaire. Gedurende mijn stage heb ik geconstateerd dat mijn persoonlijkheid goed binnen het bedrijf past. De werkwijze van het kantoor en mijn doelen komen goed met elkaar overeen. Immers, een persoonlijke, betrokken en laagdrempelige benadering is waar dit kantoor zich door kenmerkt.

Persoonlijkheid

Als persoon ben ik vooral enthousiast en sociaal. Dit is belangrijk voor mijn functie, omdat ik vaak het eerste aanspreekpunt ben. Ik wil graag veel leren en pluis graag juridische vraagstukken uit. Bovendien ben ik erg doelgericht. Als ik een doel voor ogen heb dan ga ik er voor de volle 100% voor om dit doel te kunnen bereiken.

Hobby’s

In mijn vrije tijd ga ik graag winkelen en onderneem ik stedentrips. Verder vind ik het leuk om te koken en tijd te spenderen met mijn vrienden. Bovendien kijk ik graag films en series en lees ik graag.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar colette@brabantsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP