CONTACTGEGEVENS

Emmy van Erp
Tel: 040-7600700
emmy@brabantsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Algemeen verbintenissenrecht
Arbeidsrecht
Familierecht
Jeugdrecht

OPLEIDING

Juridische hogeschool Avans-Fontys

I
k haal het maximale eruit wat er is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn als je in oplossingen denkt.

Studie

Momenteel zit ik in het derde leerjaar van de studie HBO-rechten aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys in ’s-Hertogenbosch. Gedurende deze opleiding word ik opgeleid tot een ondernemende en resultaatgerichte jurist. De specifieke vaardigheden die ik gedurende de eerste twee jaren heb verworven zijn vooral juridische, sociale, communicatieve en managementvaardigheden. Tijdens mijn stageperiode bij Brabantse Meesters pas ik mijn theoretische kennis toe in de praktijk.

Persoonlijk

Als persoon ben ik ambitieus, betrouwbaar en sociaal vaardig. Mijn streven is om klanten altijd tevreden te stellen, zodat zij er een goed gevoel aan over houden. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er honderd procent voor. Het is voor mij een uitdaging om dit doel tijdens mijn stageperiode bij Brabantse Meesters te kunnen bereiken.

 Hobby

Naast mijn stage en studie spendeer ik veel tijd met familie en vrienden. Ik houd ontzettend van koken en lekker eten in combinatie met het gezelschap van de mensen om mij heen. Verder ben ik regelmatig op de golfbaan te vinden, als fanatiek en recreatief sporter.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar jurist@brabantsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP