CONTACTGEGEVENS

M.
Tel: 040-7600700
jurist@brabantsemeesters.nl

   

EXPERTISES

OPLEIDING

Juridisch- administratief dienstverlener aan de ROC midden Nederland te Utrecht

D
e mogelijkheden die voortkomen uit het kennen van je rechten geven mij energie.

Studie
Ik volg momenteel de opleiding Juridisch- administratief dienstverlener aan de ROC midden Nederland te Utrecht. In deze opleiding leer ik ondersteunende administratieve werkzaamheden in een juridische context in overheids-, profit- en non-profitorganisaties uit te voeren. In de juridisch-administratieve werkvelden is de groei van shared service centra/klant contact centra als werkomgeving erg relevant. Na het afronden van deze studie wil ik mij verder ontwikkelen en mijn ambities nastreven. Door het lopen van een stage kan ik mij ook in de praktijk ontwikkelen.

Stage
Met veel enthousiasme ben ik in 2018 gestart als stagiaire bij Brabantse meesters. Ik heb hier een erg warm welkom gekregen en dit betekende voor mij het begin van mijn juridische carrière. In mijn werkzaamheden sta ik de bij Brabantse Meesters werkzame advocaten bij op administratief gebied. Ik ben erg leergierig ingesteld en daarom stel ik het erg op prijs dat ik op alle gebieden word betrokken bij de werkzaamheden. Brabantse Meesters is in mijn ogen de ideale kweekvijver om mijzelf te ontplooien en mij voor te bereiden op de arbeidsmarkt, die toch al erg krap is. Brabantse Meesters geeft mij op die manier de kans om me te onderscheiden van anderen.

Persoonlijk
Als persoon ben ik erg gedreven, sociaal en open. Ik put energie uit moeilijke vraagstukken en verdiep me hier dan ook graag in. Daarnaast ben ik zeer leergierig en ben ik graag overal van op de hoogte. Deze competenties komen erg van pas bij een functie als juridisch medewerker. Ik deins niet terug voor moeilijkheden en ga graag de uitdaging aan.

Hobby’s
In mijn vrije tijd schrijf ik columns en ga ik graag op reis. Daarnaast vind ik het leuk om tijd te spenderen met mijn vriend, vrienden en familie. Op andere vrijetijdsmomenten duik ik graag in een goed boek.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar jurist@brabantsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP