CONTACTGEGEVENS

Y.S.D. de Regt – van Gompel
Tel: 040-7600700
yvette@brabantsemeesters.nl

   

EXPERTISES

Algemeen verbintenissenrecht
Familierecht
Incasso
Jeugdrecht

OPLEIDING

  • Universiteit van Tilburg, Nederlands recht.
  • Beroepsopleiding Advocaten (BA)
  • Intervisiebegeleider Orde van Advocaten
  • Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten, VNJA.
  • EFT Netwerk Nederland (ICEEFT) Basis -en verdiepingstraining EFT
I
k vind het belangrijk om de belangen van mensen te behartigen, waarbij ik een persoonlijke benadering hanteer, zodat u zich geen nummer voelt. Ik beloof u geen gouden bergen, maar wel een creatieve uitweg.

Studie en arbeidsachtergrond

Ik heb altijd willen werken in de juridische dienstverlening. Gedurende mijn rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg heb ik als juridisch medewerker gewerkt in de advocatuur. Hier heb ik de nodige kennis en ervaring opgedaan. Aangezien ik op dit advocatenkantoor me met verschillende rechtsgebieden heb beziggehouden, heb ik een brede achtergrond. Ik heb me niet alleen toegelegd op het familierecht, maar ook op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht en verbintenissenrecht. Ondanks mijn brede achtergrond, heb ik de meeste affiniteit met zaken betreffende het personen- en familierecht.

mr. Yvette de Regt – van Gompel

Sinds 2013 ben ik zelfstandig advocaat en heb ik Advocatenkantoor De Regt – Van Gompel. Sinds het begin ben ik als samenwerkingspartner verbonden aan Brabantse Meesters B.V. waar ik op overeenkomst van opdracht met het kantoor werk.

Persoonlijkheid

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door verantwoordelijkheid, ambitie en creativiteit. Ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor ik alle taken naar behoren wil afronden. Daarnaast ben ik ambitieus. Het is mijn doel om de cliënt zo goed en zo kwaad mogelijk te helpen, waarbij ik het belang van de cliënt niet uit het oog verlies. Bovendien ben ik ontzettend creatief. Als ik een geschil niet op de ‘standaard’ wijze kan oplossen, verdiep ik me in allerlei andere mogelijkheden om resultaat te kunnen behalen. Tot slot ben ik betrokken en vriendelijk. Ik vind het belangrijk om de belangen van mensen te behartigen, waarbij ik een persoonlijke benadering hanteer, zodat u zich geen nummer voelt.

Hobby’s

Ik ben een typische Brabantse dame die houd van gezelligheid en koken. Daarnaast ben ik ook in mijn privéleven creatief, dans en knutsel ik graag.

Wilt u contact opnemen? Bel mij of stuur een mail naar yvette@brabantsemeesters.nl of vul onderstaand contactformulier in.

NEEM CONTACT MET MIJ OP