De wereld is enorm in beweging, dus ook de juridische dienstverlening en aldus de advocatuur. De toegevoegde waarde is niet meer gelegen in de gespecialiseerde kennis, maar in de wijze waarop die kennis voor de klant wordt ingezet.  Brabantse Meesters B.V. is er van overtuigd dat de toegevoegde waarde voor klanten gelegen is in creativiteit, communicatie en samenwerking met diverse partijen. Met gepaste trots opent Brabantse Meesters B.V.  daarom de deuren van haar online dienstverlening. Naast juridisch maatwerk bieden wij ook een aantal standaarddocumenten aan voor uw bedrijf.  U kunt deze downloaden en vervolgens aanpassen aan uw situatie.

Bij Brabantse Meesters B.V. werken onze specialisten o.a. op het terrein van arbeidsrecht en overeenkomstenrecht. Haar hoogwaardige kennis en ervaring is gebundeld in veel gebruikte standaard documenten die online beschikbaar worden gesteld op onze website.  De overeenkomsten, contracten  en brieven worden tegen vaste scherpe prijzen aangeboden.

De online dienstverlening voorziet in heldere, begrijpelijke documenten met kort en duidelijk gebruiksadvies. Het blijft uiteraard altijd een voorbeelddocument wat aanpassing behoeft aan een specifieke situatie.

Heeft u vragen of suggesties die onze dienstverlening verbeteren, dan horen wij dat graag.

Tot slot bieden we buiten de voorbeelddocumenten ook maatwerkdocumenten tegen een vaste prijs. U kunt daarvoor contact opnemen via info@brabantsemeesters.nl of op telefoonnummer 040-7600700.

Categorieën

Zakelijk

Particulier

Congres

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.