Partner worden bij Brabantse Meesters

Brabantse Meesters is op zoek naar ondernemende advocaten die een advies- en procespraktijk voeren binnen hun eigen specialisatie.

Samen vormen zij een full-service kantoor met diverse medewerkers en stagiaires en andere ketenpartners. Deze manier van werken stelt hoge eisen aan de vestigingspartners. Men dient ook minimaal 7 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een gerenommeerd kantoor. Bij Brabantse Meesters combineren we het goede van de traditionele advocatuur met het nieuwe Werken anno de 21e eeuw.

Wij staan altijd open voor de interesse van gekwalificeerde advocaten. Op dit moment geldt dat vooral voor specialisten op het gebied van algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht, familierecht en ondernemersrecht.

Ons uniek concept vraagt weliswaar veel, maar heeft u nog meer te bieden: vrijheid van eigen ondernemerschap, een inspirerende omgeving van gelijkgestemde advocaten en daaruit voortvloeiend een bijzondere en hechte manier van samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Zowel met collega’s als met cliënten en andere ketenpartners van ons kantoor.

Meer weten over het partnerschap bij Brabantse Meesters?

Neem contact op met Patsy Hoppenbrouwers op 040- 7600700 of patsy@brabantsemeesters.nl.

Student-Stagiaires HBO/WO

Wij zijn steeds op zoek naar goede student-stagiaires voor een juridisch ondersteunende stage. Lijkt het jou wat om meer ervaring op te doen in de praktijk en wil jij op alle fronten meekijken. Dan ben je bij Brabantse Meesters aan het juiste adres. Voor meer informatie kun je de verhalen van onze eerdere stagiairs lezen betreffende hun stage-ervaring op ons kantoor.

Lees hier meer over stages

NEEM CONTACT MET ONS OP

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.